sâmbătă, 16 iulie 2011

Jennifer Lopez si Marc Anthonty divorteaza dupa 7 ani de casnicie

Jennifer Lopez si Marc Anthony au facut un anunt soc: dupa 7 ani de casatorie, au decis sa se desparta. "Am hotarat sa punem capat casatoriei. A fost o decizie foarte grea", au anuntat intr-un comunicat cei doi.
Jennifer Lopez si Marc Anthonty divorteaza dupa 7 ani de casnicie
"Este un moment dureros pentru noi si apreciem daca ne respectati intimitatea", au mai spus cei doi. Despartirea i-a luat prin surprindere pe fanii lui Jennifer Lopez, mai ales ca la ultimele aparitii publice cei doi pareau foarte indragostiti, iar gesturile lor nu tradau ca ar avea probleme prea grave.
Mai mult J Lo si Marc Anthony au cantat impreuna la finala American Idol, incheindu-si prestatia cu un sarut pasional.
Pe parcursul casniciei lor, Marc Anthony si Jennifer Lopez au imbinat utilul cu placutul. Au colaborat la producerea albulului de limba spaniola al lui J Lo, Como Ama Una Mujer, in 2005, au jucat amandoi in filmul El Cantante, in 2007, au cantat impreuna intr-un turneu mondial, in acelasi an in care Jennifer a anuntat ca este insarcinata cu gemeni.

In aprilie 2011 au anuntat ca vor realiza tot  impreuna un show tv, produs de celebrul Simon Fuller, cel care a creat American Idol.
Desi amandoi erau foarte ambitiosi din punct de vedere profesional, nu si-au neglijat niciodata cei doi copii. Mai mult, intr-un interviu la inceputul anului, Jennifer a dezvaluit ca Marc si-ar dori si mai multi copii.
Inainte de casnicia cu Marc Anthony, Jennifer Lopez a mai fost casatorita de doua ori si a avut doua relatii pasionale cu P Diddy si Ben Affleck.
Cea mai mediatizata relatie a lui J Lo a fost cu siguranta cea cu Ben Affleck. Presa i-a scornit cuplului chiar si o porecla, „Bennifer”. Jennifer Lopez s-a logodit cu Ben in noiembrie 2002, dupa ce actorul i-a daruit un inel in valoare de 1,2 milioane de dolari. Totul parea perfect intre ei, asa ca si-au programat nunta pentru septembrie 2003. Marea lovitura vine abia acum pentru J Lo, care a fost parasita de Ben cu doar cateva zile inainte de casatorie . Dupa o perioada de tacere, cei doi au decis in ianuarie 2004 ca e timpul sa anunte pe toata lumea ca logodna lor s-a sfarsit.

La mai putin de doua luni de la despatirea de Ben Affleck, Jennifer Lopez s-a afisat public  in compania lui Marc Anthony, care era pe atunci casatorit cu Dayanara Torres, o fosta Miss Universe. Niciunul nu a recunoscut ca intre ei exista ceva mai mult decat o prietenie, insa in octombrie 2003, Marc s-a despartit de sotia lui, cu care avea si doi copii.
Pe 5 iunie 2004, la doar patru zile de cand s-a pronuntat divortul dintre Marc si Dayanara Torres, Jennifer Lopez s-a maritat in secret cu celebrul cantaret. Cei doi si-au invitat la petrecere prietenii apropiati, insa nu le-au spus ca ar sarbatori vreo nunta. Abia in februarie 2005 a venit confirmarea casatoriei dintre cei doi, iar Jennifer a spus pe atunci ca „nu este niciun secret. Toata lumea stie ca ne-am casatorit.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu