sâmbătă, 16 iulie 2011

Halle Berry si fostul iubit al lui Kylie Minogue se inteleg de minune

Halle Berry si Olivier Martinez au fost fotografiat in Los Angeles joi, 14 iulie, in timp ce se indreptatu spre restaurantul Rhe Little Door pentru a lua pranzul. Ambii actori purtau tinute lejere, casual, potrivite pentru timpul liber.
Halle Berry si fostul iubit al lui Kylie Minogue se inteleg de minune - GALERIE FOTO
Halle este stresata in ultima vreme din cauza unui fan obsedat care a reusit sa-i patrunda in casa. Acesta a fost arestat si eliberat ulterior, iar actrita e inca speriata de consecintele negative ale celebritatii.

Se numeste Richard Franco si a fost vazut de multe ori in curtea vedetei, iar recent a primit un ordin de restricite care nu-i permite sa se apropie la mai mult de 500 de metri de casa ei in urmatorii trei ani.

Halle s-a despartit de ceva vreme de Gabriel Aubry, tatal fetitei sale, Nahla, iar acum e iubita actorului Olivier Martinez, care a fost in trecut si iubitul lui Kylie Minogue si e cunoscut mai ales pentru rolul sau din "Infidela", unde a jucat alaturi de Diane Lane si Richard Gere.

 Hale isi dezvalui picioarele superbe purtand pantaloni scurti de denim si sandale cu talpa plata. Are o bluza cu dungi, o geanta cu franjri si un lantisor lung cu pandativ mare. Olivier poarta o pereche de jeans cu un tricou simplu, negru, iar incaltamintea si cureaua le-a ales maro inchis.

Iti place cum le sta impreuna?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu