luni, 18 iulie 2011

Natalia Oreiro este insarcinata

Natalia Oreiro a postat recent pe site-ul sau oficial urmatorul text:"Vreau sa impart cu toata lumea o veste minunata: Da...!!! Voi fi mama". Actrita este cunoscuta publicului ACASA In special pentru rolul sau din telenovela "Inger Salbatic"
 Natalia Oreiro este insarcinata - GALERIE FOTO
Natalia Oreiro este casatorita cu cantaretul Ricardo Mollo din 31 decembrie 2001.

Artista s-a nascut pe 19 mai 1977 in Montevideo, Uruguay. A inceput sa studieze teatrul la 8 ani, iar la 12 ani a obtinut prima slujba in domeniul artistic.

Pana la 16 ani a jucat in zeci de reclame, perioada in care s-a remarcat si ca dansatoare si ca actrita in telenovele.

Anul 1998 i-a adus consacrarea Nataliei Oreiro, dupa ce a fost aleasa in distributia filmului "Un argentino en Nueva York". Dupa acest film, Natalia Oreiro a lansat primul sau album muzical, intitulat "Natalia Oreiro", single-ul acestui disc - "Cambio dolor" - fiind ales ca melodie de generic a telenovelei "Muneca brava/ Inger salbatic", in care artista a avut unul dintre rolurile principale.

Natalia Oreiro a fost nominalizata in 1998 si 1999 la premiile Martin Fierro, echivalentul premiilor Emmy in Argentina, la sectiunea "cea mai buna actrita intr-un rol principal". Si-a continuat si cariera muzicala, lansand in anul 2000 albumul "Tu veneno", iar in 2002 cel de-al treilea sau disc - "Turmalina".

Natalia Oreiro a fost si primul artist din Uruguay nominalizat la premiile Grammy (Latin Grammy 2001, pentru albumul "Tu veneno").

In august 2001 Natalia Oreiro a inceput o relatie cu Ricardo Mollo, liderul trupei de rock argentiniene Divididos. La finalul lui decembrie 2001, Natalia Oreiro si Ricardo Mollo s-au casatorit in secret pe insula Fernando de Noroña (Brazilia)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu