luni, 4 iulie 2011

Cum s-au imbracat fashionistele la B’estfest

Festivalurile de muzica sunt niste adevarate lectii de stil. Dupa modelul marilor show-uri din strainatate, de unde modelele si celebritatile sunt nelipsite, fashionistele au purtat la B’estfest tinute casual, accesorizate cu elemente de impact.
STREET STYLE: Cum s-au imbracat fashionistele la B rsquo;estfest
Chiar daca festivalul de muzica a avut loc pe camp, in natura, fashionistele nu au renuntat la rochii. Bineinteles, ele le-au asortat in ton cu evenimentul si le-au purtat cu jachete din denim, cu cizme si cu esarfe.

Jeansii nu puteau nici ei lipsi din tinutele fetelor prezente la concertele in aer liber. O alegere inspirata si foart comoda, jeansul poate fi accesorizat usor cu o camasa si o esarfa colorata sau daca esti ceva mai indrazneata, poti opta pentru pantalonii scurti din denim.

La B’estfest au fost destule fashioniste care au mers pe varianta aceasta, accesorizata cu cizme sau botine. O alternativa pentru serile racoroase de vara ar fi pantalonii scurti purtati cu dres mat pe dedesubt si completati de pantofi sport si cardigane lejere.

Daca la festivalurile din strainatate, cizmele de cauciuc sunt pe primul loc in topul preferintelor fashionistelor, la B’estfest vremea a tinut cu noi. Drept pentru care, balerinii si pantofii sport au fost cele mai frecvente alegeri ale fashionistelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu