joi, 7 iulie 2011

Hot on Web: Kate Middleton nu renunta la dresurile lucioase, iar bunicutele sunt din ce in ce mai sexy - isi pun silicoane la peste 60 de ani

Stirile zilei de azi sunt de-a dreptul simpatice - jurnalistii britanici de la Dailymail ne arata cum a pus stapanire moda chirurgiei estetice pe bunicutele de peste 50 de ani si cum Kate Middleton nu se desparte de dresurile lucioase. Peste Ocean, Natalie Portman a dezvaluit numele copilului, iar Jessica Alba se lauda cu burtica ei de gravida.
Hot on Web: Kate Middleton nu renunta la dresurile lucioase, iar bunicutele sunt din ce in ce mai sexy - isi pun silicoane la peste 60 de ani
Dailymail.co.uk: Kate Middleton nu iese din casa fara dresuri lucioase
Kate Middleton nu renunta nici macar pe timpul verii la dresurile lucioase, care nu au mai fost la moda din anii 80. La fel ca si sora ei, Pippa, Kate le poarta absolut la fiecare aparitie publica. Chiar daca acestia ascund toate imperfectiunile, ii dau totusi un aer batranesc. Explicatia ar fi ca este de fapt un protocol regal.

Dailymail.co.uk: Implanturi de silicon la 64 de ani - operatiile estetice in randul bunicutelor sunt in crestere
Bunicutele vremurilor noastre vor sa fie sexy pana la moarte. Ele apeleaza din ce in ce mai mult la bisturiu si nu doar pentru a se lupta cu ridurile. Nu, nu! Imi fac liposuctii, isi pun silicoane, isi scot cearcanele, isi micsoreaza stomacul.

Latina.com: Hot mama, Jessica Alba, a pozat cu burtica la vedere Jessica Alba este de parere ca o burtica de gravida nu trebuie ascunsa. Actrita a pozat pentru coperta revistei Latina si a vorbit despre noua ei sarcina si despre cum se simte in postura de viitoare mamica pentru a doua oara. Sa intelegem ca va poza si goala, ca multe alte celebritati?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu