sâmbătă, 16 iulie 2011

Justin a fost prins de mama sa în flagrant delict!

Justin a fost prins de mă-sa când îşi flutura cucu...
Mda, cred că la vârsta şi statutul lui este uşor să vorbească despre periperiţiile amoroase din adolescenţă în care au fost implicate atât partenera de aşternut, cât şi scumpa lui mămică. Era doar un puştiulică care descoperea esenţa vieţii. Ghinionul lui a fost să dea mă-sa peste ei în timpul flagrantului xxx.
Justin Timberlake, care apare pe coperta revistei Elle, alături deMila Kunis, povesteşte cu seninătate despre un moment din tinereţe, când mama sa l-a surprins cu o tânără domnişoară exersând la mate ecuaţia: “unu + una fac sex”.
“Am fost prins o dată. Mama nu a reacţionat prea mişto. Eram prea tânăr pentru a fi în pat cu o fată, aşa că era supărată.”
Dar se poate!? Se poate să nu fi luat cele mai elementare măsuri de siguranţă: un scaun proptit bine în uşă, să blochezi accesul curioşilor… sau a părinţilor grijulii!
Şi după toţi aceşti ani, Justin continuă să se gândească la mama sa atunci când umblă în curu’ gol, căci în filmul Friend With Benefits, acesta apare cu posteriorul gol.
Dar cea care nu are probleme cu nuditatea lui Justin, este partenera lui de film care este de părere că cu cât mai multe secvenţe în fundul gol, cu atât mai bine.
“Ai un fund drăguţ”, spune fata în interviul acordat revistei.
Apropo de faza din tinereţe, uite conversaţia (imaginară) de atunci:
- Justin, eşti în cameră?
- Ăăăh, da, mami, dar… (şi mama intră peste ei)
- Aoleu! Da ce faci, mămică?
- Păi ştii…
- Şi nu vrei, totuşi, să mi-o prezinţi?
- Mami, hai ieşi odată…
- Da’ vă protejaţi, nu?
- Se pare că nu îndeajuns. Trebuia să încui naibii uşa aia! Ieşi odată, mămică!
- Bine, bine. Mă duc să-i spun şi lu’ tac-tu…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu