luni, 4 iulie 2011

Lily Allen face dezvaluiri din cercul ei de vedete: Nu sunt oameni normali, pur si simplu nu mananca!

Lily Allen face publice secretele din viata vedetelor din lumea muzicii si a modellingului...nu ca ar mai fi o mare noutate! Cantareata a dezvaluit ca numele mari din industria muzicala si a modei pur si simplu nu mananca pentru a fi suple. "Nu sunt oameni normali", a spus Lily intr-un interviu.
Lily Allen face dezvaluiri din cercul ei de vedete: Nu sunt oameni normali, pur si simplu nu mananca!
"In cercul meu de prieteni sunt o multime de modele si nume mari din muzica pop. Urasc sa spun asta, insa nicio persoana din acest cerc al meu nu isi mentine silueta printr-un stil de viata sanatos. Nu arata bine pentru ca se duc zilnic la sala, pur si simplu nu mananca. Mai mult, in America, abuzeaza de tot felul de medicamente", a spus Lily Allen in revista Elle.
Lily Alen a marturisit ca perioada in care a avut o silueta a la Hollywood a concis cu cea mai nefericita parte a vietii ei. "Pur si simplu nu ma simteam in apele mele. Eram trista in cea mai mare parte a timpului. Pentru ca nu mancam, trebuia sa imi distrag atentia cu altceva. Ajunsesem sa beau foarte mult: inlocuisem mancarea cu bautura", a mai spus Lilly.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu