luni, 4 iulie 2011

Lista rusinii: actori celebri lipsiti de talent

Celebra revista britanica de film TotalFilm a alcatuit un top al celor mai populari actori care sunt lipsiti de talent. Desi multe nume va vor surprinde, probabil ca veti fi de acord cu o parte din ele. Multi dintre ei, ajunsi acum sa fie favoritii unor regizori sau aiunor producatori, n-au reusit inca sa impresioneze. Cine crezi ca trebuia sa mai fie inclus pe lista?
Kate Beckinsale

Kate Beckinsale este o aparitie care iti taie rasuflarea. Dar pana acum nu a dovedit niciodata ca are cu adevarat talent. Ceea ce vedem de multe ori pe marile ecrane este rezultatul a multe ore de munca  si ore de montaj. Filmul care i-a crescut popularitatea cel mai mult este  Underworld, un horror cu vampiri. Iata cateva gafe comise frumusica Beckinsale la filmari.





Kristen Stewart

Kristen Stewart trebuia sa fie actrita senzatie a filmului, insa in multe scene para ca nu stie sa joace deloc. In scena in care ii spune Edward, interpretat de Robert Pattinson, ca stie ca este vampire, emotiile pe care ea trebuie sa le transmita lipsesc cu desvarsire. Ramane de vazut daca rolul pe care il joaca este cel care nu o avantajeaza sau chiar nu are talent.



Stephen Baldwin
Familia Baldwin a reusit sa ofere si mari actori, dar si dezamagiri totale. Stephen Baldwin este  unul dintre cei care a dezamagit, jucand in nenumarate filme slabe si fara substanta. Nu stim cum si- a ales rolurile dar pana acum nu a facut nici o alegere buna.


Nicholas Cage
Nicholas Cage are potential, insa reuseste de fiecare data sa lase un gust amar. Osciland intre filme decente si filme considerate esecuri, Cage inca incearca sa gaseasca acel rol care sa le demonstreze tuturor ca este un mare actor.

Ewan McGregor

Cu un singur rol in care chiar a jucat, cel din “Trainspotting”, McGregor este acel gen de actor care nu iese cu nimic in evidenta. Destul de sters, a avut norocul sa joace in multe filme bune, care au devenit celebre, dar nu datorita prestatiei lui.




Adam Sandler

Desi a ajuns unul dintre cei mai influenti oameni de la Hollywood, comediile sale au fost de multe ori mediocre, la fel ca si prestatiile sale. Sa nu uitam de Little Nicky. In acelasi registru si fara nimic nou, un film cu Adam Sandler respecta acelasi tipar, dupa o perioada devenind obositor sa vezi acelasi lucru.


Ashton Kutcher

Mult mai placut atunci cand face diverse farse vedetelor decat cand incearca sa joace, Ashton Kutcher ramane doar un simplu tip frumusel care incearca sa joace. Nu iti displace, dar uneori devine enervant sa stii ca fiecare rol seamana cu celalalt.




Vinnie Jones

Vinnie Jones pare cel mai potrivit pentru rolurile de criminal, insa daca incearca sa iasa din acest tipar, esueaza lamentabil. Desi a avut parte de filme bune, actorul nu a iesit in evidenta foarte mult.


Orlando Bloom

Frumuselul brunet a avut aparitii in doua dintre cele mai cunoscute francize, “Stapanul Inelelor" si “Piratii din Caraibe”. Insa, in ambele a reusit sa fie cu totul eclipsat de alte personaje.  Mai mult frumusel decat actor, Orlando Bloom inca trebuie sa demonstreze ca are talent.


Jason Statham

Chiar daca este placut la vedere si filmele in care apare au actiune la cote maxime, ceea ce ne place la el de fapt, nu are nicio legatura cu actoria. Mai mult bataus si pasionat de masini decat actor, Jason Statham nu prea are nimic altceva de oferit.

Scarlet JohanssonDesi a fostnumita de multi o revelatie, altii au considerat-o doar o fata frumusica  careia I s-a acordat prea multa atentie, de multe ori fiind extreme de falsa. Sigur, cand esti atat de frumoasa, cine se mai indoieste de talentul tau?


MadonnaO artista muzical desavarsita, Madonna s-a straduit din rasputeri sa ne convinga ca are talent si pentru actorie. Insa cu fiecare incercare, esua si mai mult. In Swept Away, a reusit sa ne convinga pentru totdeauna sa nu dam banii pe bilete la cinema, daca este si ea in distributie.


Jessica Alba
In fiecare film de al ei, are grija sa ne mai arate putin din trupul ei bine lucrat. Insa, talentul uita mereu sa il aduca cu ea in filmele in care joaca. Desi a avut cateva filme in care putea sa demonstreze ca are talent, Alba a preferat sa zambeasca frumos catre camera si cam atat. Iata cum ii sta cel mai bine actritei:


Steven Seagal

Chiar daca are o cariera de 30 de ani in spate, vi-l amintiti altfel decat cu arma in mana sau facand scheme de lupta si avand aceea privire inexpresiva ? Singurul lui talent ramane de a fi un bun luptator, ce-I drept cam grasut acum.




Un comentariu:

  1. Daca astia nu-s actori buni, atunci care sunt? aia de care nu a auzit nimeni? Sunt cativa la care poate aveti putina dreptate, dar majoritatea sunt cei mai populari, si daca nu erau buni, nu erau atat de populari

    RăspundețiȘtergere