sâmbătă, 9 iulie 2011

Sara Maldonado revine pe platourile de filmare

Sara Maldonado este protagonista telenovelei „El 8° mandamiento”, o noua productie marca Argos TV, unde joaca alaturi de Arap Bethke.
Sara Maldonado revine pe platourile de filmare
Dupa ce a divortat de Billy Rovzar si dupa ce a iesit din lumea Telemundo, Sara Maldonado este din nou emotionata de intoarcerea pe platourile de filmare, unde joaca, alaturi de Billy Rovzar, intr-o productie intitulata „El 8° mandamiento”.

Sara isi manifesta bucuria prin intermediul unei retele de socializare. „Ii multumesc vietii pentru aceasta noua sansa de a munci din nou, in tara mea, cu o minunata casa de productie cum este Argos TV”, marturiseste actrita in varsta de 30 de ani printr-un comentariu postat pe contul sau de Twitter.  „Iti multumesc Epigmeo Ibarra pentru ca ai avut inca o data incredere in mine! Cu siguranta vom lucra cu sufletul pentru a duce la bun sfarsit acest proiect!”.

Protagonista telenovelei „Aurora”, difuzata ACASA, zilnic, de la 22:30, a fost prezenta la lansarea noului sau proiect, insa nu a dat declaratii pentru a evita diversele intrebari referitoare la viata ei personala.

In noua telenovela care va fi lansata luna viitoare, Sara va juca alaturi de Saul Lisazo, Ximena Rubio si Alejandra Ambrossi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu