duminică, 10 iulie 2011

Afla amanunte interesante despre viata si cariera Anei Layevska

Ana Layevska pe care o vedeti ACASA in telenovela Impostoarea, de luni pana vineri, de la 15:30, se mandreste cu o impresionanta cariera in lumea telenovelelor.
Afla amanunte interesante despre viata si cariera  Anei Layevska – GALERIE FOTO
Actrita s-a nascut in capitala Ucrainei, Kiev, iar la cativa ani dupa nastere s-a mutat in Mexic impreuna cu familia sa.

O curiozitate la adresa Anei este aceea ca stie sa cante la vioara. Actrita vorbeaste fluent trei limbi straine: engleza, rusa si spaniola.

Talentul sau a purtat-o pe Ana prin platourile de filmare ale telenovelelor „Preciosa” (1998), „Amor gitano” (1999), „Primer amor – A mil por hora”. Rolurile din serialele „La Madrastra”, „Las dos caras de Ana” si „Los juegos de la vida” i-au adus Anei succesul si au ajutat-o la consolidarea unei cariere in lumea cinematografica. 

Acum, actrita se afla la New York, unde filmeaza pentru telenovela „Mi corazon insiste en Lola Volcan”. Ana da viata personajului Deborah, o femeie fara scrupule care este capabila de orice pentru a-si atinge obiectivele.
Intr-un interviu telefonic pentru Quien.com,  Ana ne spune ca „Deborah Noriega este o femeie cu un caracter puternic, focusata pe gasirea barbatului ideal. Personajul interpretat de Ana este conturat intr-un mod unic deoarece spre deosebire de restul personajelor negative din istorie, Deborah este o femeie rea, dar comica prin situatiile in care este pusa. Acest lucru ma distreaza foarte mult”.

Actrita marturiseste ca se simte foarte bine in noul rol si ca are ceva in comun cu personajul negativ pe care il interpreteaza. „Sunt foarte incapatanata. Din pacate, imi place ca lucrurile sa fie facute in felul meu, insa nu cu rautatea pe care o manifesta Deborah. Trebuie sa recunosc ca uneori ma incapatanez fara motiv si nu mereu imi dau seama de realitatea lucrurilor. Secretul lui Deborah este, deci, acela ca nu-si cunoaste limitele si, adesea, provoaca rani adanci in sufletele celor din jur”, spune vedeta.

Dupa dureroasa despartire de actorul Rafael Amaya, Ana si-a gasit in sfarsit iubirea. Andres Roemer, jurnalist si scriitor, este noul iubit al Anei. In ciuda unei diferente de varsta de 19 ani, Ana este foarte indragostita de Andres si traieste, alaturi de acesta, o frumoasa poveste de dragoste.

Tanara, celebra, fericita si cu un iubit poet, Ana pare ca are toate ingredientele care ii trebuie pentru a fi fericita si pentru a duce o viata de printesa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu