duminică, 10 iulie 2011

Belinda va juca rolul principal intr-o telenovela cu arome hollywoodiene

Producatorul de filme, Billy Rovzar, a marturisit ca Belinda va fi protagonista noului sau proiect despre care nu a vrut sa dea detalii. Actrita si cantareata va juca rolul principal intr-o poveste cu arome hollywoodiene, ce se va filma la sfarsitul acestui an, sau incepand cu anul 2012.
Belinda va juca rolul principal intr-o telenovela cu arome hollywoodiene
Producatorul spaniol a adaugat ca actrita care a interpret rolurile din videoclipurile „Egoista” si „Dopamina” este persoana ideala pentru a da viata personajului principal din viitoarea sa productie, in cadrul careia Belinda va canta si cateva piese muzicale. Pentru moment, producatorul nu poate da mai multe detalii despre intriga acestei povesti, insa are incredere ca versiunea in spaniola a telenovelei care o va pune in prim plan pe Belinda va capta atentia audientei tinere din Mexic si America Latina.

Billy Rovzar
prefera sa pastreze misterul si sa nu faca alte comentarii pentru a nu da frau liber imaginatiei gurilor rele in ceea ce priveste presupusa relatie cu Belinda si aparitia recenta intr-o fotografie destul de sugestiva alaturi de tanara actrita.

Billy Rovzar este fostul sot al Sarei Maldonado pe care o puteti admira pe ACASA in telenovela „Aurora”, in timp ce pe Belinda o cunoasteti din “Cameleonii” unde a interpretat rolul rebel al Valentinei, alaturi de Alfonso Herrera si Edith Gonzalez.

Tu ce parere ai despre presupusa relatie dintre Belinda si Billy Rovzar?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu