vineri, 15 iulie 2011

Beyoncé - Top opt aparitii memorabile

Beyoncé se numara printre vedetele care surprinde de fiecare data cu aparitiile sale in videoclipuri si imaginea pe care si-o construieste pentru promovarea acestora este foarte complexa si completa.
Beyoncé - Top opt aparitii memorabile – GALERIE FOTO
"Crazy in Love" - (2003) – este vorba despre primul videoclip din cariera solo a cantaretei, pe cand avea 21 de ani. Tricoul alb si jeans scurti o fac sa arate extrem de sexy, desi daca este sa fim putin rautaciosi este cam multa piele la vedere, ceea ce da o oarecare nota de vulgaritate.

"Deja Vu" -  (2006) – videoclipul a fost filmat in New Orleans, imediat dupa uraganul Katrina, iar coregrafia a fost aproape in intregime a cantaretei.  Coafura pe care a avut-o artista este inspirata de Bardot.

Sasha Fierce – album de arta - (2008) – Vedeta  a purtat o platosa din aur creata de José Barrera. „A fost greu sa-mi tin bratele in jos, motiv pentru care am ales sa le tin in dreptul capului in fotografie. Piesa de pe mana a fost inspirata de manusa pe care o purta Michael Jackson”,  a declarat artista.

Personajul  Sasha Fierce s-a nascut in timpul filmarilor pentru "Crazy in Love". „In mod natural sunt o persoana foarte timida si eram obisnuita sa fac parte dintr-un grup, asa ca a trebuit sa creez un personaj pentru a reusi sa trec peste anumite inhibitii. Asa a aparut  Sasha Fierce ", a declarat Beyoncé pentru Wmagazine.

"Single Ladies (Put a Ring on It)" -  (2008)
- "Mama mi-a facut-o bodysuits  negru special pentru acest videoclip, pentru ca am vrut sa fie ceva ce orice fan ar putea purta. Fotografiile pentru promovarea videoclipului respectiv le-am facut intr-un fost studio porno.In  ziua respectiva a fost una dintre cele mai mari temperaturi inregistrate vreodata  in New York, si locatia nu avea aer conditionat. La inceput am fost destul de suspicoasa de ceea ce va iesi intr-o caldura infernala si cu siroaie de transpiratie pe piele, dar rezultatele au fost cu adevarat specaculoas”, a povestit cantareata.

"Telefon" (cu Lady Gaga)  - (2010) – colaborarea cu Lady Gaga a fost una fantastica pentru ambele vedete, iar videoclipul s-a bucurat de un succes imens.

" Why Don’t  Love Me" - (2010)
-  artista s-a inspirat din stilul lui Bettie Page. Pentru filmari artista a folosit chiar hainele ei si si-a facut singura machiajul. Totul a fost realizat intr-o singura zi.

"Run the World (Girls)” -  (2011)
-  acest videoclip deschide un nou capitol din viata artistei. „Am vrut sa demonstrerz ca sunt mandra ca sunt femeie”, a declarat vedeta. Artista a purtat o rochie Givenchy care arata fabulos.

"Best Thing I Never Had" -  (2011)
- Beyonce a luat prin surprindere pe toata lumea odata cu lansarea acestui videoclip. Clipul incepe cu o scena care ti-ar putea aduce aminte de o reclama la lenjerie intima, iar Beyonce arata absolut superb si e extrem de sexy in timp ce se imbraca cu rochia de mireasa care ar face-o si pe Kate Middleton sa suspine. Cantareata ajunge apoi si la momentul culminant si, culmea, barbatul care o insoteste la altar nu e Jay Z.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu