vineri, 15 iulie 2011

Elizabeth Gutierrez invata de la Aracely Arambula cum sa treaca peste despartirea de Levy

Elizabeth Gutierrez, fosta iubita si mama a copiilor lui William Levy si Aracely Arambula, fosta sotie si mama a copiilor lui Luis Miguel, au devenit prietene foarte apropiate dupa ce au lucrat impreuna pe platourile de filmare ale telenovelei "Inima salbatica", difuzata ACASA zilnic, de la 17:30.
Elizabeth Gutierrez invata de la Aracely Arambula cum sa treaca peste despartirea de Levy
Se stie ca Elizabeth trece prin momente dificile, intrucat s-a despartit de William Levy, tocmai cand toata lumea se astepta sa-i vada casatoriti. E drept ca a fost mai mult decizia ei, dar atsa nu face sa-i fie mai putin usor, mai ales ca are doi copii cu el, iar relatialor a durat mai multi ani.

Aracely Arambula a trecut acum mai mult timp printr-o despartire dureroasa de tatal copiilor ei, asa ca acum are experienta necesara si disponibilitatea de a-i acorda sprijin prietenei sale intr-o perioada dificila.

Dupa despartirea de Luismi, Aracely s-a regasit forta si linistea moderand o emisiune destinata parintilor de copii mici, numita 'Viva la familia: Todo bebe'.

Acum, ea le-a propus producatorilor emisiunii sa o aleaga pe Elizabeth ca mdoeratoare, considerand ca ii va fi mult mai usor daca se concentreaza asupra carierei si asupra copiilor.

Cand Elizabeth a aflat ca a fost aleasa sa-i calce pe urme lui Aracely ca moderator al respectivei emisiuni a fost nespus de fericita.

Este vorba despre o emisiune transmisa de Univision in care sunt date sfaturi despre perioada sarcinii si despre perioada de ingrijire a bebelusilor.

Pana acum au fost invitate numeroase vedete, printre care Angelica Vale, Edith Gonzalez, Leticia Calderon, Victoria Ruffo, Salma Hayek sau Ana Barbara.

Aracely isi sustine prietena in urma despartirii de Levysi crede sincer ca prezentarea emisiunii o va ajuta sa se simta mult mai bine.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu