luni, 4 iulie 2011

Cheryl Cole s-a facut blonda si l-a invitat pe fostul sot la ziua ei

Cheryl Cole a aparut cu o noua tunsoare, un bob asimetric, si o noua culoare de par, un blond inchis la petrecerea de ziua ei. Artista a implinit 28 de ani si a avut parte de un invitat special la eveniment: fostul sot, Ashley Cole. Oare o se intoarce la el?
Cheryl Cole s-a facut blonda si l-a invitat pe fostul sot la ziua ei
Cheryl a purtat o rochie alba in stilul anilor '60, semnata de Stella McCartney, la care a asortat o pereche de sandale cu tocuri inalte.

Petrecerea a avut loc la The Sanderson Hotel din Londra pe 1 iulie.  Fotbalistul Ashley Cole, fostul ei sot, a avut mare grija sa nu fie surprins venind sau plecand de la party, dar paparazzi au reusit sa-l vada in masina condusa de sofer cu care a intrat prin parcarea subterana a hotelului, aceeasi cu care a si plecat, a doua zi dimineata.

Cheryl a fost foarte incantata ca Ashley  a intrerupt vacanta din New York pentru a fi prezent la ziua ei. Reprezentantii presei nu au intarziat sa faca noi speculatii in legatura cu o posibila impacare a celor doi. Ashley si Cheryl au divortat intrucat ea nu a mai suportat faptul ca el o insela frecvent.

"A fost o petrecere privata, cu 20-30 deinvitati, toti prieteni apropiati, iar Cheryl s-a simtit in al noualea cer pentru ca a venit si Ashley. Amandoi iau lucrurile incet acum, iar el se comporta impecabil de data asta. Majoritatea invitatilor au plecat in jur de 3:00 dimineata, insa el a mai ramas o ora sa-si petreaca timpul cu ea. Au redevenit foarte apropiati iar ea are nevoie de o persoana pe care sa se poata baza", a declarat o susra apropiata vedetei.

Mama lui Ashley, Sue a declarat pentru News Of The World ca fiul ei si fosta sotie sunt foarte fericiti impreuna. Joan, mama lui heryl i-a vorbit frumos fostului ginere si l-a dus de mama pana la fiica sa in seara petrecerii. "A fost modul ei de a-si exprima acordul", a declarat o sursa pentru aceeasi publicatie.

Crezi ca Cheryl si Ashley o sa redevina un cuplu?
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu