duminică, 3 iulie 2011

Iti place cum s-au imbracat Ilie Nastase si Brigitte Sfat la nunta de la Monaco?

Printre cei 800 de invitati la ceremonia religioasa dintre Albert si Charlene de Monaco s-au aflat si Ilie Nastase si iubita sa Brigitte Sfat. Iti place tinuta pe care au ales-o pentru acest eveniment?
Iti place cum s-au imbracat Ilie Nastase si Brigitte Sfat la nunta de la Monaco? GALERIE FOTO
Albert si Charlene de Monaco s-au cununat religios sambătă la Palatul princiar, in cadrul unei ceremonii de o ora si jumatate. Albert i-a facut cu ochiul miresei dupa ce i-a pus inelul pe deget, iar ea a zambit larg, insa in cea mai mare parte a ceremoniei a avut o figura serioasa. Mirii s-au sarutat de doua ori la altar.

Foto: Nadia Comaneci impreuna cu sotul ei, alaturi de Printesa Lia si Printul Paul. Romania a fost si ea reprezentata la fastuosul eveniment: printre invitati au fost Principesa Margareta si Principele Radu, Nadia Comaneci si sotul sau,  Principele Paul si Principesa Lia, dar si Ilie Nastase si Brigitte Sfat.

Ilie Nastase & Brigitte Sfat .
Brigitte a purtat o rochie eleganta neagra, o palarie asortata si ochelari de soare, iar Ilie Nastase a pastrat nota elegantă cu un frac.

Foto: Naomi Campbell la nunta de la Monaco
Presedintele francez Nicolas Sarkozy a venit singur, prima doamna a Franţei, Carla Bruni, fiind insarcinata. De asemnea, la ceremonie au fost prezenti desigenrii Karl Lagarfeld si Giorgio Armani, acesta din urma fiind cel care a creat rochia de mireasa.

Foto: Printesa Lia & Printul Paul, alaturi de Albert si Charlene de Monaco

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu