marți, 5 iulie 2011

Cheryl Cole s-a impacat cu Ashley?

In weekendul ce tocmai a trecut s-a aflat ca Cheryl Cole si fostul ei sot, Ashley Cole, au reinceput sa se intalneasca de cateva luni. Desigur, au facut asta pe ascuns, iar fotbalistul a fost destul de discret si cand a fost la ziua de nastere a artistei. Si totusi, au aparut o serie de poze care par sa ii surprinda pe cei doi fosti soti in ipostaze romantice.
Cheryl Cole s-a impacat cu Ashley? GALERIE FOTO
Cheryl e vazuta sarind in bratele lui Ashley, inconjurandu-l cu picioarele si apropiindu-se pentru un sarut. In alta imagine, fotbalistul o tine de mana pe Cheryl la o cina romantica, unde savureaza impreuna cate un pahar de vin.

Cea mai interesanta ipostaza, insa, e cea in care el ii tine mainile pe fund iar ea ii ridica tricoul.

Inainte s aluati plasa, va spunem ca protagonistii fotografiilor nu sunt Cheryl si Ashley. In realitate, faimoasa fotografa Alison Jackson a gasit doua personaje care le seamana foarte bine celor doi si a realizat aceste poze pentru revista Heat.

Fotografa respectiva e celebra pentru realizarea unor astfel de poze. A ajuns cunoscuta cand a publicat o poza in care personajele pareau a fi printesa Diana, Dodi Al-Fayed si un copil ce avea date fizice corespunzatoare celor doi, astfel ca putea fi luat drept al lor.

Intre timp, adevaratul Ashley Cole a declarat la doar noua luni de la divort ca intentioneaza sa se recasatoreasca in curand cu Cheryl. O sursa apropiata cuplului a delcarat pentru The Mirror ca Ashley a invatat din propriile greseli si i-a promis lui Cheryl ca o sa se schimbe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu