marți, 5 iulie 2011

Demi Lovato revine cu un nou single

Demi Lovato se pregateste pentru o revenire de zile mari dupa ce a trecut printr-o perioada nefasta a vietii sale. Tanara s-a facut remarcata in productii Disney in calitate de actrita si cantareata.  Artista a trecut recent printr-o depresie grava, de care se pare ca a scapat dupa ce a fost internata.
Demi Lovato revine cu un nou single
Unul dintre motivele care au dus la acea cadere emotionala a fost celebritatea care o apasa si care ii furase copilaria. Vinovat a fost, totusi, si Joe Jonas, care s-a despartit de ea cand ii era lumea mai draga, fortand-o apoi sa o suporte la concerte pe noua lui iubita, Ashley Greene. Intre timp, Joe s-a despartiti si de Ashley.

Dupa ce cariera sa muzicala a fost intr-un colt de umbra, vedeta promite o revenire spectaculoasa pe 14 iulie, cu un nou single care va fi lansat in varianta digitala.

Demi Lovato spunea despre acest single intr-un interviu: "Pentru mine simbolizeaza calatoria pe care am facut-o de la persoana care eram la cea fericita si sanatoasa care sunt acum, simbolizeaza faptul ca oamenii sunt capabili sa se ridice de oriunde, impotriva oricaror obstacole".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu