vineri, 8 iulie 2011

Cum un pistol la tampla te poate motiva sa slabesti – Citeste povestea unei femei care a ajuns de la masura XXL la M

Sa ai un pistol la tampla este o experienta destul de traumatizanta in sine. Pentru Josie Barnes drama a fost si mai mare in momentul in care atacatorul i s-a adresat cu „vaca grasa”.
Cum un pistol la tampla te poate motiva sa slabesti – Citeste povestea unei femei care a ajuns de la masura XXL la M
Josie a declarat: "Un pistol indreptat asupra capului nu poate lasa pe nimeni indiferent. Daca asta nu ma facea sa imi schimb viata in bine, atunci nu stiu ce anume ar fi putut face asta”.

Atacul a avut loc in 2006, cand Josie  si sora ei ieseau de la pub-ul unde lucrau. Ele a auzit pasi in spatele lor, dar au crezut ca este vorba de niste prieteni. In momentul in care a vazut ca cei doi purtau cagule s-au speriat ingrozitor, iar sora ei a inceput sa urle isteric. Atacatorii le-au amenintat cu moartea si au jefuit localul respectiv.

Imediat dupa incident Josi nu s-a mai putut intoarce la locul de munca pentru ca ii reveneau in minte scenele respective.

Tanara a facut o depresie ingrozitoare si s-a inchis in casa, iar kilogramele se adunau din ce in ce mai mult. In 2009 a plecat in vacanta cu familia si in momentul in care s-a intors de acolo a primit tot felul de complimente asupra bronzului, dar ei ii sunau in minte cuvintele atacatorului.

Dupa opt luni de chinuri in lupta pentru o silueta mai zvelta au inceput sa se vada primele semne si la scurt timp a reusit sa-l intalneasca pe barbatul visurilor ei, actualul logodnic.

"Sunt foarte mandra de ceea ce am realizat, si-mi place sa vad reactia oamenilor atunci cand ma privesc”, a marturisit Josie.

Tanara de 29 de ani a reusit sa ajunga de la masura XXL la M. Fericirea este cu atat mai mare cu cat va incapea in rochia de vis pentru nunta ei din aceasta vara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu