sâmbătă, 9 iulie 2011

Rihanna in rochie lunga si cu incaltaminte sport – Iti place cum ii sta?

Rihanna a fost de multe ori criticata pentru stilul ei vestimentar, dar asta nu o impiedica sa mearga pe combinatii destul de indraznete si sa nu aleaga retetele “cuminti” si sigure.
Rihanna in rochie lunga si cu incaltaminte sport – Iti place cum ii sta? – FOTO
Artista de 23 de ani a iesit din hotelul in care sta la New York imbracata intr-o rochie simpla, lunga alba, care ii punea in evidenta corpul de invidiat  si cu incaltaminte sport neagra in picioare. Un alt element cel putin bizar era baticul de pe cap. La toata aceasta tinuta, vedeta nu a renuntat la bijuterii, printre care si o bratara destul de groasa la glezna.
  
Cantareata a vorbit recent in inerviul pe care l-a acordat revistei Cosmopolitan despre relatia ei cu barbatii in general.

Aparent, Rihannei ii place "vanatoarea" si o incanta mai degraba barbatii pentru care trebuie sa lupte decat cei care se arunca la picioarele ei la primul semn. Asta n-ar fi neaparat o noutate, avand in vedere piesele S&M, relatia ei cu Chris Brown si faptul ca Drake a trebuit sa se transforme practic peste noapte pentru a avea o sansa la o relatie cu RiRi.
Noutatea e felul in care Rihanna a pus problema in cadrul interviului acordat revistei. "Sunt deschisa la relatii si dragoste, dar barbatii trebuie sa lupte pentru acest lucru de la mine, pentru ca imediat cum obtin asta, isi vor dori altceva. Barbatii sunt ca niste vanatori, le place sa pandeasca si sa fugareasca prada, asa ca trebuie sa ii tii in suspans tot timpul. Si eu sunt la fel. Ma plictisesc repede. Asa ca daca cineva reuseste sa ma faca sa rad, asta e cel mai bun lucru", a marturisit vedeta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu