miercuri, 6 iulie 2011

De la 100 de kilograme a ajuns la 54 si este in finala Miss America! Vezi cum a reusit!

Bree Boyce este o americanca de 20 de ani, care a demonstrat ca daca iti doresti ceva cu adevarat, se poate! In urma cu cativa ani cantarea 100 de kilograme si ii era rusine de trupul ei, iar astazi are o silueta care a dus-o in finala Miss America.
De la 100 de kilograme a ajuns la 54 si este in finala Miss America! Vezi cum a reusit!
Bree Boyce a castigat weekendul trecut concursul Miss Carolina de Sud, iar in ianuarie se va lupta pentru titlul de cea mai frumoasa femeie din America, in Las Vegas. Interesant este ca pentru aceasta performata tanara a slabit peste 50 de kilograme.

Fotografiile mai vechi ale lui Bree sunt dovada: dintr-o tanara supraponderala si lipsita de incredere, s-a transformat intr-o femeie fermecatoare si supla.


Pana la finala din ianuarie, Bree va sustine un turneu in intreaga America pentru a le vorbi tinerilor despre experienta ei si ce inseamna un stil de viata sanatos. Vrea sa ii convinga pe americani sa nu mai manance junk food.

“Scopul meu este sa ii conving pe adolescenti sa duca o viata sanatoasa, sa nu mai manance prostii, sa faca sport si sa creada in ei insisi. Fiecare are puterea de a-si schimbe viata”, este mesajul lui Bree.


Miss Carolina de Sud a dezvaluit ca nu crede in diete, pentru ca nu a reusit sa tina niciuna cu succes. Bree a slabit schimbandu-si radical stilul de viata si mancand echilibrat, fara excese alimentare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu