joi, 14 iulie 2011

Emma Watson: “Cu Daniel a fost un sarut pasional”

Hermione, interpretata de Emma Watson in Saga Harry Potter, a trebuit sa se sarute cu trei personaje in ultimul film din seria dedicata celebrului mag - Potter (Daniel Radcliffe), Draco Malfoy (Tom Felton) si Ron (Rupert Grint). Tanara actrita recunoaste ca secventele saruturilor au fost cel mai dificil de interpretat.

A fost dificil, pentru ca fiecare a fost diferit. Hermione a trebuit sa o faca. Cu Daniel a fost un sarut pasional pentru ca asa trebuia sa fie; a fost o adevarata provocare sarutul cu el. Cu Ron a fost o scena de actiune in care eram inconjurati de un adevarat haos, asa ca n-am avut prea mult timp ca sa ma gandesc la acel sarut, iar cu Draco, Hermione a fost obligate sa se sarute”, dezvaluie Emma.

Watson, in varsta de 21 de ani, marturiseste ca in urma secventelor in care a trebuit sa se sarute cu Potter, Draco si Ron a ajuns la o concluzie: “Cu cat te saruti mai mult, cu atat iti dai seama ca nu este ceva usor de facut”.

In privinta sarutului cu Emma Watson, Daniel Radcliffe a spus imediat dupa ce s-a filmat secventa: “Emma Watson saruta ca un animal!” Asa sa fie pasiunea? Animalica? Tu ce crezi?

Nu uita! Duminica, 17 iulie, de la ora 15:45, poti sa ii revezi pe Emma Watson si Daniel Radcliffe in “Harry Potter si prizonierul din Azkaban”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu