joi, 7 iulie 2011

Femei in CTRL: Raluca Lazarut, Malvina Cervenschi si Andreea Constantin sustin ecologia cu stil

Moda pe biciclete ia amploare in capitala- fie ca esti imbracata in pantaloni, fie ca porti o rochita, poti avea o aparitie foarte chic in trafic. Iar vestea buna este ca Bucurestiul se poate lauda cu inca un centru de inchiriere de biciclete Cicloteque, in parcul Titan. Ca sa marcheze evenimentul de lansare al acestuia, brandul Rhea Costa a organizat o prezentare de moda... pe doua roti!
Femei in CTRL: Raluca Lazarut, Malvina Cervenschi si Andreea Constantin sustin ecologia cu stil
Brandul Rhea Costa este unul din cele mai apreciate din Romania - creatiile Andreei Constantin marcheaza cele mai reusite aparitii din Romania, in frunte cu Malvina Cervenschi. Cele doua, impreuna cu Raluca Lazarut, sustin ecologia si stilul de viata sanatos, asa ca au dovedit ca se poate sa mergi pe bicicleta chiar si imbracata intr-o rochie sofisticata.
"Mi se pare foarte ok sa sustii o cauza precum ecologia. E normal, poate doar asa mai schimbam ceva. Eu sunt vegetariana, nu fumez si nu arunc deloc gunoaie pe strada. Din pacate, nu merg prea des cu bicicleta, deoarece sunt tot timpul la munca.", ne-a marturisit Andreea Constantin, designer Rhea Costa.



Malvina: "E important sa sustii ecologia, tocmai pentru ca poti sa dai idei si celorlalti oameni. Mie imi plac foarte mult florile, imi place sa plantez. Merg si pe bicicleta, atunci cand merg la munte. Am vazut din ce in ce mai multe tinere stylish cu biciclete retro pe strazile din Bucuresti si sunt convinsa ca odata cu trecerea timpului o sa fie din ce in ce mai multe persoane care o sa faca asta."



Raluca Lazarut:
"Cred ca odata ce ai inceput sa lupti pentru ecologie si sa ocrotesti natura, nu te mai poti opri. E un sentiment foarte frumos. In primul rand, ecologizez selectiv, merg cu MaiMultVerde la toate actiunile lor. Sunt niste lucruri aparent nesemnificative, dar care te imbogatesc. Zicea Audrey Hepburn ca de fapt ai doua maini - una pentru tine si una ca sa-i ajuti pe ceilalti. Cat despre mersul pe bicicleta in oras, suntem inca la inceput."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu