vineri, 8 iulie 2011

Uite ce a declarat Barbara Mori despre relatia cu William Levy

Barbara Mori evita sa raspunda intrebarilor ce privesc sfera vietii sentimentale si mai ales acelor intrebari al caror raspuns vizeaza presupusa relatie cu actorul cubanez William Levy.
Uite ce a declarat Barbara Mori despre relatia cu William Levy
Desi exista fotografii care arata existenta unei relatii intre Barbara Mori si William Levy, cei doi actori prefera sa mentina suspansul. Un moment sugestiv in acest sens este noaptea de debut muzical a fratelui sau, cand actrita a incercat sa evite presa cu orice pret.

Dupa un lung sir de insistente din partea presei, actrita a decis sa acorde un interviu jurnalistilor: insa in momentul in care intrebarile puneau accent pe relatia ei cu William Levy, Barbara schimba subiectul. Din cauza intrebarilor insistente ale jurnalistilor, fosta sotie a lui Sergio Mayer, devenea din ce in ce mai nervoasa atunci cand era intrebata de  presupusa romanta cu frumosul cubanez, William.

Iata catava pasaje din interviu:

Barbara povesteste-ne despre relatia ta cu William Levy?


Sunt fericita ca va aflati cu totii aici si pentru ca il sprijiniti pe fratele meu intr-un moment atat de important in cariera lui.

Dar ai o relatie sau nu cu William?

Sunt foarte multumita, am foarte mult de munca, foarte multe proiecte in desfasurare, insa totul merge foarte bine.

Barbara a spus foarte clar ca nu doreste sa vorbeasca despre viata ei intima, insa va raspunde la toate intrebarile ce vizeaza viata ei profesionala.

Printre proiectele pe termen scurt  ale actritei se numara premiera  serialului „Viento en contra” in luna lui septembrie, primul serial  produs de ea insasi care va marca, de asemenea, debutul ca actor al fiului ei.

Telenovela are la baza o poveste plina de actiune cu emotii puternice ce aduce in prim plan o femeie acuzata de frauda si urmarita de politie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu