vineri, 15 iulie 2011

Hot on Web: Victoria Beckham isi lauda fetita, supermodelele mananca paste in Vogue, iar barbatii sunt noile victime ale anorexiei

Stirile de azi sunt incarcate cu energie negativa. In afara de Victoria Beckham, care este in culmea fericirii datorita fetitei ei, barbatii sufera de anorexie, iar femeile le fac in ciuda mancand paste in pictorialelel high-fashion. 40% dintre oameni si-ar ucide sefii, iar cuplurile explozive sunt sortite esecurilor. Vezi cele mai HOT stiri ale zilei!
Hot on Web: Victoria Beckham isi lauda fetita, supermodelele mananca paste in Vogue, iar barbatii sunt noile victime ale anorexiei
Twitter.com: Victoria Beckham: "Fiica mea este atat de frumoasa!"
La aproape o saptamana de la nastere, Victoria Beckham s-a confesat fanilor ei de pe Twitter: "Fetita mea e atat de frumoasa! M-am indragostit din nou". In sfarsit mamica de fetita, Victoria este in culmea fericirii, la fel ca si ceilalti membri ai familiei.
Dailymail.co.uk: Persoanele opuse se atrag, dar nu rezista prea mult timp impreuna
In sfarsit, cercetatorii au ajuns la concluzia la care multe dintre noi am ajuns de mult: pe cat de mult se atrag la inceput, pe atat de mult se resping mai apoi personalitatile diametral opuse.
Thegloss.com: Noul trend in materie de pictoriale de moda: modele mancand paste
Revista Vogue a inceput sa iubeasca pastele. Recent, Vogue Japonia a pus-o pe micuta Lindsey Wixson sa infulece niste spagetti cu sos de toata frumusetea. Yummy! Ce-o zice Anna Wintour?
Dailymail.co.uk: Anorexia loveste si barbatii, iar acestia sunt prea slabi ca sa se apere
Pe vremuri, isi doreau sa fie cat mai puternici si mai musculosi. In 2011, din ce in ce mai multi barbati renunta de bunavoie la mancare, pentru a fi cat mai slabi. Numarul victimelor a crescut cu 66% in ultimii zece ani. Si totul de dragul modei. Nici barbatii nu mai sunt ce-au fost!
Protv.ro: Ooops! 40% din oamenii planetei si-ar ucide seful
Nu stim cat de violente sunt femeile, dar jurnalistii de la Business News Daily au ajuns la o concluzie ingrijoritoare: 40% dintre salariati si-au imaginat „facandu-i lucruri ingrozitoare, chiar si crima" sefului, iar 32% l-au caracterizat pe acesta ca pe un Bau-Bau care ii bantuie in fiecare noapte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu