vineri, 15 iulie 2011

Topul celor mai penibile "accidente" vestimentare. Cum sa porti decolteuri si sa nu ajungi in situatia vedetelor

Nimic nu arata mai bine pe covorul rosu decat o rochie sexy pe un corp tonifiat. Doar ca de dragul aspectului fizic, celebritatile uita sa poarte haine comode, care sa nu le puna in dificultate la orice pas.
Topul celor mai penibile  accidente  vestimentare. Cum sa porti decolteuri si sa nu ajungi in situatia vedetelor!
Poza cu Tara Reid de la aniversarea lui P. Diddy din 2004 a facut inconjurul lumii. Actrita a purtat o rochie neagra eleganta, pe care a accesorizat-o cu o scurta alba, din blana. Tara poza atat de relaxata pe covorul rosu, insa nu banuia nicio secunda de ce au pornit dintr-o data toate blitz-urile fotografilor de la eveniment.
Natalia Vodianova, Natalie Portman, Geri Halliwell si Kate Moss au trecut si ele prin asta, insa nu au reusit o "performanta" mai mare decat cea a Tarei Reid.
Vantul este a doua mare problema a vedetelor. In ciuda conditiilor meteo, ele nu renunta nici in ruptul capului la rochiile si fustele scurte. Si cum cu natura nu te poti pune niciodata, e imposibil sa iesi tu castigatoare!
Uite cateva trucuri care te vor ajuta sa te feresti se sitatiile jenante prin care au trecut vedetele:
Nu purta haine in care nu te simti confortabil
Chiar daca decolteurile adanci si fustele scurte te pun perfect in valoare, poarta-le pana la un anumit punct. Daca breteaua rochiei iti e prea larga sau daca nu pot sa te asezi pe un scaun fara sa iti arati lenjeria intima, nu te imbraca sub nicio forma cu hainele respective.
Ia-ti masuri de precautie
Nu zice nimeni sa stai stresata toata seara, insa obisnuieste-te sa iti intrebi prietenele din cand in cand daca e totul in regula cu tinuta ta. Daca crezi ca o anumita rochie ti-ar putea pune probeleme, poarta un sutien pe dedesubt. Nu e la fel de penibil sa se vada o bucatica de material, asa cum e sa ti se vada sanii in toata splendoarea lor.
Axeaza-te pe un singur punct de atractie
Daca porti decolteu, nu purta si fusta scurta. Doar nu vrei o grija dubla si nici sa te transformi intr-un fashion disaster. Evidentiaza-ti calitatile pe rand si vei avea numai de castigat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu