marți, 5 iulie 2011

Kate Middleton, o defilare chic de haine accesibile in Canada: pantofi de 50 de dolari si rochii "refolosite"

Kate Middleton continua sa impresioneze prin aparitiile simple si totusi rafinate, pe care le are la evenimentele oficiale la care participa. O lume intreaga a asteptat cu nerabdare sa-i vada garderoba pregatita pentru Canada, dar probabil nimeni nu se gandea ca va purta pantofi ieftini sau ca-si va refolosi piesele din garderoba.
Kate Middleton, o defilare chic de haine accesibile in Canada: pantofi de 50 de dolari si rochii  refolosite
Kate si-a facut aparitia in Canada intr-o rochie Cecile, din dantela, creata de designerul canadian Erdem. La incaltaminte, ea a optat pentru o pereche de pantofi nude, L.K. Bennett, care costa 175 lire. Ea i-a purtat de cel putin trei ori in timpul vizitei din Canada, iar acum, acestia nu mai sunt disponibili pe niciun site, in nicio marime.


Kate a avut o aparitie remarcabila si in rochie mov, care i-a scos in valoare culoarea ochilor. Ea a accesorizat-o cu un clutch tot de la Anya Hindmarch, pe care l-a mai purtat si la intalnirea cu Michelle Obama.

La o zi dupa ce s-au sarbatorit de 50 de ani de la nasterea printesei Diana, Kate a purtat o rochie gri semnata de designerul preferat al acesteia, Catherine Walker.

Clutch-ul este din nou de la Hobbs si costa 99 de lire. Sold-out din nou.

Apoi, Kate a optat din nou pentru o rochie a designerului canadian Erdem, si din nou pantofii nude, L.K. Bennett.

Marea surpriza de fashion a fost tinuta purtata de Kate de ziua Canadei, in culorile steagului canadian. Kate a purtat o rochie alba - aceeasi pe care a purtat-o si la sedinta foto de logodna, marca Reiss, 310 dolari. 


Ea si-a completat tinuta cu o palarie Sylvia Fletcher, un clutch Anya Hindmarch in forma de evantai si o pereche de pantofi Hobbs in valoare de 135 lire. Asa cum era de asteptat, si acestia sunt sold-out.

O alta alegere remarcabila a fost rochia designerul britanic Joseph, vanduta pe Shopbop.com, la pretul de 212 de dolari, care insa s-a vandut in timp record.


Pantofii Rupert Sanderson au fost o alegere inspirata - costa 429 euro si momentan s-a creat o lista de asteptare pe site-ul myteresa.com.

Cu alte cuvinte, Kate a demonstrat ca se poate sa fii o fashionista plina de rafinament si cu bani putini. Cat despre magazinele online si designerii britanici, acestia se bucura din plin de influenta ei asupra cumparatorilor.
Tie iti place cum s-a imbracat Kate in Canada? Care tinuta ti se pare cea mai reusita?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu