marți, 5 iulie 2011

Le mai stii pe Sandra, Ambra sau Samantha Fox? Vezi cum arata in prezent divele pop ale anilor '90! FOTO

La inceputul anilor '90 erau visul oricarui barbat si invidiate si adorate de milioane de femei. Sabrina a facut legenda cu sanul ei dezgolit in videoclipul "Boys Boys", italianca Ambra ne-a fascinat in emisiunea "Non e la Rai", iar Sandra ne-a facut sa ii invatam melodiile pe dinafara. Vezi cum arata in prezent divele anilor '90!
Le mai stii pe Sandra, Ambra sau Samantha Fox? Vezi cum arata in prezent divele pop ale anilor  90! FOTO
Ambra Angiolini
Cate dintre noi nu se uitau in anii '90 in fiecare dupa amiaza pe  Italia Uno, la emisiunea Non e la Rai? Italianca Ambra a fost pentru multe tinere din anii '90 un adevarat model: era frumoasa, canta bine si era star tv. Ambra si-a inceput cariera la numai 15 ani, in emisiunea care tinea toate tinerele din Italia (si nu numai) lipite de televizor: Non e la Rai. In varsta de 34 de ani, Ambra arata la fel de bine si in 2011. In prezent lucreaza mai mult ca actrita.


Sandra

Diva anilor '80 si '90, Sandra si-a facut zeci de mii de fani cu hituri ca "Maria Magdalena" sau "In The Heat of The Night". De origine germana, Sandra a fost casatorita pana in 2007 cu romanul Michael Cretu, care i-a compus mare parte dintre melodii. In anii '90, Sandra a fost si vocea celebrei trupei Enigma. In ultimii ani, Sandra, acum in varsta de 49 de ani, a sustinut mai multe concerte in Romania.
Sabrina

Italianca Sabrina Salerno a fost una dintre divele anilor ' 90 lipsite de orice inhibitii . Intr-o perioada destul de "cuminte", ea a avut curajul sa isi arate sfarcurile in controversatul videoclip "Boys Boys". Sabrina are acum 43 de ani si se invarte tot in lumea muzicii.

Paula Abdul

Paula si-a inceput cariera ca majoreta, devenind apoi coregrafa si intr-un final cantareata si actrita. La inceputul anilor '90 era una dintre cele mai sexy cantarete. In prezent, la 49 de ani, Paula arata senzational si castiga o multime de bani ca membru al juriului in emisiunea American Idol.
Samantha Fox

Samantha Fox nu s-a rusinat niciodata sa isi dea hainele jos. Ajunsa la 45 de ani, diva isi pastreaza acelasi stil sexy care a consacrat-o. Isi castiga existenta tot in domeniul showbizului.
Belinda Carlisle

Cine nu a fredonat macar o data "A la luna la luna..." sau "Heaven is a Place on Earth?" In varsta de 52 de ani, Belinda va primi luna viitoare o stea pe celebrul bulevard Walk of Fame.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu