vineri, 15 iulie 2011

Sherlyn e sprijinita de Edith Gonzalez pentru a fi noua 'Aventurera'

Desi Carmen Salinas nu a decis inca cine va fi viitoarea protagonista din "Aventurera", spectacol ce se bucura de un succes imens, se pare Sherlyn face parte dintre favorite. Mai mult, simpatica actrita are parte si de sprijin moral si incurajari din partea lui Edith Gonzalez, care si-a demonstrat deja talentul in "Aventurera". Cele doua au jucat impreuna in telenovela "Cameleonii", difuzata recent ACASA. Pe Sherlyn o puteti admira acum in "Clase 406", difuzata zilnic, de la 15:30.
Sherlyn e sprijinita de Edith Gonzalez pentru a fi noua 'Aventurera' - FOTO
Sherlyn spune ca se simte pregatita pentru a aborda un astfel de rol. Elena Tejero, personajul pe care l-ar interpreta, este de o senzualitate aparte si trebuie sa-si etaleze calitatile fizice.

Sherlyn e constienta ca un astfel de rol i-ar aduce multe critici, dar spune ca e pregatita pentru asta. Are de gand sa ignore orice opinie negativa.

"Cred ca este un proiect foarte important pentru orice actrita si daca reusesc sa obtin rolul voi fi constienta ca e o mare oportunitate, mai ales pentru varsta mea. Sper din suflet sa se concretizeze si sa primesc permisiunea domnului Juan Osorio, producatorul telenovelei in care joc acum", a marturisit actrita.

"Nu imi este teama de critica, cred ca dupa 20 de ani de cariera sunt mai mult decat obisnuita sa primesc critici, atat pozitive, cat si negative. Pe cele negative le ignor", a mai spus ea.

Edith Gonzalez a incurajat-o de indata ce a aflat ca e posibil sa primeasca rolul si i-a transmis ca trebuie sa-si faca mult loc in agenda, intrucat ii va ocupa foarte mult timp si va fi nevoie sa se dedice total proiectului pentru a avea succes.

Edith a fost protagonista in "Aventurera" timp de doua sezoane. Ea i-a mai spus lui Sherlyn ca va trebui sa ia in serios orele de dans si canto.

Se pare ca rolul i-a fost propus si lui Maite Perroni, care s-a declarat extrem de incantata de idee. In schimb, Anahi a spus ca nu se vede jucand intr-un asemenea spectacol, intrucat nu considera ca nu are forme suficient de voluptoase pentru a avea succes intr-un cabaret.

Sherlyn joaca acum in telenovela "Una familie con suerte", produsa de Juan Osorio. Edith joaca in 'Cielo rojo', telenovela produsa de TV Azteca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu