vineri, 8 iulie 2011

Hot on Web: Kate Moss isi lasa o urmasa in lumea modei - sora ei mai mica, Beyonce este mireasa, iar Cheryl Cole este in juriu la The Voice

Astazi, familia este pe primul loc - Kate Moss imbatraneste, dar lasa in lumea modei o sora extrem de frumoasa, care are un viitor real de supermodel, Megan Fox primeste cele mai frumoase complimente de la fiul ei vitreg, Beyonce se marita in noul videoclip, iar Emma Watson plange la despartirea de familia ei fermecata din "Harry Potter".
Hot on Web: Kate Moss isi lasa o urmasa in lumea modei - sora ei mai mica, Beyonce este mireasa, iar Cheryl Cole este in juriu la The Voice
Huffingtonpost.com: Sora mai mica a lui Kate Moss reinvie frumusetea familiei - are sanse de supermodel
O fi Kate Moss imbatranita de droguri si alcool, dar are cine sa-i ia locul! Sora ei mai mica, Lottie, in varsta de 13 ani, a atras atentia agentiilor de modele. Ea a si inceput sa pozeze pentru afacerea familiei si este fresh si inocenta, intocmai ca si Kate Moss la inceput, cand a fost descoperita.

Celebuzz.com: Megan Fox este o frumusete marca Armani
Clipul din noua campanie Armani ce o are drept model pe Megan Fox a fost lansat. Cu aceasta ocazie, Megan a marturisit lumii ce anume o face sa se simta speciala: "Cel mai mult ma impresioneaza cand fiul meu vitreg imi spune ca sunt frumoasa". Cat despre ce-i place cel mai mult la ea, ochii au castig de cauza.

Stirileprotv.ro: Emma Watson a plans la lansarea ultimei serii Harry Potter
Imbracata ca o printesa, intr-o rochie argintie, marca Oscar de la Renta, Emma Watson nu s-a mai putut abtine si a izbucnit in lacrimi la lansarea ultimului film din seria "Harry Potter". "Ea n-a fost singura - scriitoarea JK Rowling a varsat si ea cateva lacrimi.
Mtv.ro: Beyonce, o mireasa sexy in noul videoclip
Beyonce tocmai si-a lansat cel de-al doilea videoclip de pe noul album, "4", pentru piesa "Best thing I never had". Ea joaca rolul unei mirese super sexy si fericite, atat in lenjerie intima, cat si in rochie de mireasa. Cat despre silueta ei, este impecabila!


Protv.ro: Cheryl Cole si Adele in juriul  "The Voice" din Marea Britanie!

Dupa ce a fost afara de la X Factor America, Cheryl Cole va face parte din echipa de la The Voice, noul format care va fi si in Romania din toamna asta. Cealalta "voce" din juriu va fi talentata Adele, una dintre cele mai faimoase voci din Marii Britanie la ora actuala. Niste alegeri inspirate, nu-i asa?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu