miercuri, 6 iulie 2011

Hot on Web: Pippa Middleton, aparitie oribila pe o coperta de revista + Katie Holmes, cu fire de par alb la show-ul Armani

O noua zi, alte minunatii facute de vedete. A noastra, Monica Gabor, este amanta de lux in LA. A lor, Pippa Midleton, apare pentru prima oara pe o coperta de revista. Peste ocean, Victoria Beckham se pregateste sa nasca si sa alapteze, iar Katie Holmes are deja fire de par albe - probabil de la banii aruncati de Suri pe haine. Vezi cele mai tari stiri ale zilei!
Hot on Web: Pippa Middleton, aparitie oribila pe o coperta de revista + Katie Holmes, cu fire de par alb la show-ul Armani
Huffingtonpost.com: Pippa Middleton, prima aparitie (oribila) pe o coperta de revista.
Pippa Middleton se bucura de o atentie enorma in presa internationala. Mai nou, sora ducesei de Cambridge, apare pe coperta de august a revistei britanice Tatler. Totusi, poza ei este de fapt un instantaneu de la nunta regala, iar combinatia alb-negru cu flori colorate este un kitsch total. Poate data viitoare va avea o aparitie mai reusita!
Cocoperez.com: Katie Holmes, cu fire de par alb la show-ul Armani
Katie Holmes vrea sa instaleze o noua moda - cea a imbatranirii naturale a parului. Ea a fost prezenta la show-ul Armani Prive din Paris, cu niste fire albe de toata frumusetea. Daca o tine in ritmul asta, in cativa ani ar putea sa fie o bunicuta sexy.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu