duminică, 5 august 2012

A nascut si pozeaza goala in pozitii indraznete. Vezi niste imagini cu Miranda Kerr asa cum numai Orlando Bloom o vede in dormitor

Si-a recuperat silueta dupa nastere in mod miraculos, iar acum vrea sa arata intregii lumi cat de bine arata. Sani apetisanti, picioare subtiri, talie fara pic de grasime - supermodelul le are pe toate.
A nascut si pozeaza goala in pozitii indraznete. Vezi niste imagini cu Miranda Kerr asa cum numai Orlando Bloom o vede in dormitor

Miranda Kerr este mandra de corpul ei. Ea tocmai a pozat nud pentru fotograful Laurent Darmon, in cel mai indraznet pictorial al ei de pana acum. Imaginile, realizate in alb si negru, arata superb.
Daca pana acum mai aveam vreaun dubiu, acum ne-am convins: Miranda are un corp perfect, iar Orlando are toate motivele sa se simta mandru de el.

“Oamenii ar trebui sa se simta bine cu corpul lor, e natural, nu vulgar. Cred ca e important pentru oricine sa aiba un regim de exercitii fizice pentru ca se vor simti mai bine in legatura cu ei insisi. E atat un lucru mental, cat si fizic.”, a declarat ea intr-un interviu.

2 comentarii:

  1. La fel zic si eu.Ar fi natural s-o iau pe la spate si s-o regulez...apoi sa-i fac un sex oral..apoi sa-mi faca ea un sex oral si la final sa ejaculez la ea in gurita!toata "smantana" sa fie pe fata ei frumoasa!e doar vis dar ma multumesc si cu o labba sanatoasa cu pasarica asta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Agressione Models Agency din Brasov pastorita de pestele ruben stir este un bordel cu clienti din "lumea buna". Aveti gija unde va trimiteti fetele sa faca "modeling", a se citi prostitutie.

    RăspundețiȘtergere