miercuri, 1 august 2012

Robert Pattinson a inlocuit-o deja pe Kristen Stewart? Cum arata si cine este noua iubita

A venit momentul razbunarii si pentru Robert Pattinson! Dupa ce a fost umilit in public de cea pe care isi dorea sa o ceara de sotie, actorul a fost surprins de fani in Londra, alaturi de o domnisoara misterioasa.
Robert Pattinson a inlocuit-o deja pe Kristen Stewart? Cum arata si cine este noua iubita

Cativa tineri englezi sustin ca l-au vazut pe Robert Pattinson iesind intr-un hotel londonez insotit de cativa prieteni. Printre ei se afla si o femeie misterioasa, care parea mult mai apropiata de el decat restul persoanelor din jur.
"A iesit din hotel si se indrepta catre un pub. Ii spunea femeii de langa el ca i se pare de-a dreptul suparator ca petrece timpul singur, in camera si ca nu are cu cine sa vorbeasca. Din cate am auzit, spunea ca isi petrece majoritatea timpului jucand jocuri pe computer", a spus una dintre surse.
Jurnalistii nu au identificat-o inca pe misterioasa insotitoare si nici nu au obtinut o imagine cu aceasta, insa nu au de gand sa renunte pana nu afla mai multe despre ea.

Se pare ca Robert incearca sa mearga mai departe si sa depaseasca momentul umilitor in care a fost tarat fara voia sa. Spre deosebire de el insa, Liberty Ross, sotia regizorului Rupert Sanders, vrea sa ii dea barbatului o noua sansa.
Potrivit ziarelor de peste ocean, femeia este dispusa sa-l ierte pe sotul ei si sa mai dea o sansa casniciei lor. Apropiati ai modelului sustin ca aceasta a acceptat ca sotul ei a avut o ratacire de moment si vrea sa ramana in continuare alaturi de el.
A fost una dintre acele rataciri "intamplatoare" in care buzele lui s-au lipit de cele ale celei mai bine platite actrite de la Hollywood, am spune noi.
Esti o admiratoare a cuplului Kristen-Robert? Crezi ca Pattinson vrea intr-adevar sa o uite pe actrita?

2 comentarii:

  1. hei,Sara Hope, incearca sa NU exagerezi chiar asa! Aia e sora lui si pozele erau facute in iarna lui 2011! Eu inteleg ca vrei cat mai multi vizitatori dar atunci spune adevarul,ca de data asta EU te-am prins!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e vina ei, postarile sunt copiate de pe perfecte.ro sau de pe acasatv.ro

      Ștergere