miercuri, 1 august 2012

Intalnire de gradul 0 intre incornorati. De ce vrea Robert Pattinson sa discute cu Liberty Ross, sotia regizorului Rupert Sanders

Regizorul Rupert Sanders inca mai spera sa isi salveze casnicia cu Liberty Ross si poarta in continuare verigheta de nunta. Scandalul nu s-a incheiat insa, iar prieteni apropiati ai persoanelor implicate sustin ca Robert Pattinson vrea chiar sa discute cu sotia inselata.
Intalnire de gradul 0 intre incornorati. De ce vrea Robert Pattinson sa discute cu Liberty Ross, sotia regizorului Rupert Sanders

Se pare ca celebrul actor isi doreste sa afle mai multe despre "ratacirea de moment" a lui Kristen Stewart si crede ca sotia regizorului este cea care il poate ajuta sa clarifice rusinoasa situatie.
Potrivit surselor, Robert incearca de fapt sa afle daca sarutul surprins de paparazzi a fost un caz izolat, sau aventura dintre protagonista seriei Twilight si regizor a inceput de pe vremea cand cei doi filmau Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator.
"Pentru binele lui psihic trebuie sa stie ce s-a intamplat cu adevarat. Spera ca Liberty ii va oferi rapsunsurile de care are nevoie",le- a spus un apropiat al actorului jurnalistilor de la Daily Mirror.
Liberty Ross si Rupert Sanders sunt casatoriti 10 ani si au doi copii impreuna. Mai mult decat atat, drama femeii este cu atat mai mare cu cat ea era o adevarata celebritatea in lumea modei din Anglia, dar a renuntat la cariera infloritoare pentru a-si urma sotul in LA.
Gurile rele de peste ocean spun ca relatia dintre cei doi este extrem de fragila si ca regizorul este surprins adesea de paparazzi in stari de spirit proaste. Ei au aflat ca Stewart s-a despartit de el imediat ce a aflat ca vor fi publicate pozele, iar barbatul incearca acum sa-si recupereze familia.
"Kristen vroia sa se desparta de el inca din ziua in care au fost facute fotografiile, dar sentimentele si dorintele au fost mai puternice decat ratiunea si a amanat momentul. Si-a dus planul la capat abia dupa ce a fost expusa", a mai spus sursa.
Se pare ca Stewart nu si-a dorit in niciun moment sa rupa relatia cu Robert Pattinson, dar ca sfarsitul a venit inevitabil atunci cand actorul a aflat ca a fost inselat de cea pe care isi dorea sa o ceara in casatorie. Robert isi doreste acum sa afle adevarul despre aventura dintre Stewart si Sanders, pentru ca mai apoi sa ia o decizie in ceea ce priveste relatia sa cu Kristen.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu