luni, 6 august 2012

Laura Cosoi, fericita in bratele unei femei. Cum se distreaza actrita dupa despartirea de Smiley

A trecut ceva timp de cand Laura Cosoi si Smiley nu mai formeaza un cuplu, iar statutul de celibatara ii prieste actritei din plin. Implicata in noi proiecte, Laura calatoreste si distreaza la intensitate maxima.
Laura Cosoi, fericita in bratele unei femei. Cum se distreaza actrita dupa despartirea de Smiley

Laura Cosoi s-a transformat intr-o zana veritabila, ea implinind in fiecare joi, de la ora 00:00 cate un "Vis de femeie".
Fie ca e vorba de o plimbare cu balonul, o zi in compania unei vedete, o zi pe cea mai tare plaja din Ibiza sau o zi petrecuta pe un iaht in Croatia, Laura face in asa fel incat totul sa fie posibil. 12 femei au astfel sansa de a-si vedea visul cu ochii si de a trai lucruri pe care doar si le-au imaginat.
Cu toate ca are un program incarcat si filmeaza fara oprire, Laura se distreaza din plin si profita de toate experientele la maximum. Drept dovada stau imaginile pe care le posteaza adesea pe pagina personala de Facebook sau pe site-ul ei oficial.
Mai nou, vedeta s-a pozat alaturi de o alta domnisoara atragatoare, care o tine in brate si o face sa zambeasca.
Se pare ca noul proiect in care este implicata ii aduce Laurei satisfactii mari si o ajuta sa treaca peste despartirea de unul dintre cei mai indragiti cantareti d ela noi din tara, Smiley.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu