luni, 6 august 2012

Mosteneste frumusetea mamei sale. Vezi cum arata fiica lui Melanie Griffith si Antonio Banderas

Cu toate ca relatia lor a trecut prin momente dificile, Melanie Griffith si Antonio Banderas au pozat ca o familie fericita la un eveniment caritabil desfasurat in Marbella. Alaturi de cuplu a fost prezenta pe covorul rosu si fiica lor adolescenta, Stella del Carmen, care a atras atentia fotografilor.
Mosteneste frumusetea mamei sale. Vezi cum arata fiica lui Melanie Griffith si Antonio Banderas

In varsta de 16 ani, Stella a aratat minunat intr-o rochie neagra, lunga si eleganta. Fara sa faca abuz de machiaj, adolescenta a uimit prin frumusetea naturala pe care o mosteneste de la indragitii ei parinti.
Spre deosebire de alte tinere de aceeasi varsta, fiice ale unor celebritati de la Hollywood, Stella del Carmen a aratat ca poti atrage atentia fotografilor si a jurnalistilor prin frumusete naturala. Adolescenta si-a prins parul intr-un coc lejer si a imbracat o tinuta plina de bun gust, pozand langa parintii ei si alti mari actori ai Hollywood-ului prezenti la gala de binefacere.

Stella del Carmen este unica fiica a lui Melanie Griffith (54) si Antonio Banderas (51), iar toti cei care au vazut-o la eveniment sustin ca are aceleasi trasaturi pe care le etala mama ei in tinerete.
Adolescenta si parintii ei au pozat ca o familie fericita in Marbella, cu toate ca s-a zvonit ca celebrii actori nu se inteleg foarte bine si au chiar de gand sa divorteze. Mai mult decat atat, imagini cu Antonio Banderas si o tanara necunoscuta au facut inconjurul lumii in primavara acestui an. Se pare insa ca cei doi au reusit sa treaca peste momentele dificile si s-au aratat extrem de mandri de fiica lor, Carmen del Mar.
Cum ti se pare adolescenta? Cu cine seamana mai mult?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu