marți, 7 august 2012

Sore din "Pariu cu viata" a atras toate privirile pe o plaja de pe litoralul romanesc. Uite tinuta electrizanta pe care a purtat-o


Sore canta de cand se stie, si spune ca muzica si actoria o reprezinta in totalitate. Indrazneata si plina de personalitate, vedeta nu se teme sa isi asume riscuri din punct de vedere al look-ului si uimeste de fiecare data prin tinutele chic pentru care opteaza.
La 11 ani deja facea parte din trupa "Dolly", mai tarziu canta in "Crazy Win", apoi a lansat o piesa impreuna cu Smiley si MediaPro Music, iar odata cu rolul din serialul "Pariu cu viata", lumea ei s-a schimbat definitiv.
Succesul enorm pe care l-a avut serialul a transformat-o pe Sore intr-un adevarat model pentru tinere de aceeasi varsta cu ea, iar cantareata si-a a asumat rolul de trendsetter. Intr-una dintre cele mai recente imagini postate pe contul ei personal de Facebook, vedeta a aparut intr-o fusta de un albastru electric.
Potrivindu-se de minune cu parul ei blond tuns scurt si cu atitudinea indrazneata care o caracterizeaza, tinuta merge de minune pentru o zi la plaja. Asa cum spune si cel mai recent hit al sau, Sore este “Different”, dar intr-un sens bun.
Ea prefera naturaletea si considera ca fiecare femeie trebuie sa se accepte asa cum este si sa mizeze pe calitatile pe care le are.
"Fiecare este deosebit asa cum e si daca noi ne acceptam, atunci cei din jur ne vor vedea frumosi", spunea Sore. Ei bine, stilul ei nonconformist se refelecta in fiecare aparitie, iar noi ii dam un Like pentru tinuta de plaja.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu