duminică, 26 august 2012

Mitul perfectiunii ei a fost demontat. Uite cata celulita are pe picioare Jessica Alba

In anul 2007, celebra revista FHM a declarat-o cea mai sexy femeie de pe planeta si cinci ani mai tarziu, milioane de fani inca ii admira frumusetea exotica. Desi a nascut doua fetite superbe si si-a recapatat silueta in timp record, actrita se confrunta cu aceleasi probleme ca oricare alta femeie obisnuita.
Mitul perfectiunii ei a fost demontat. Uite cata celulita are pe picioare Jessica Alba
Actrita americana a nascut-o pe cea de-a doua fiica a ei in urma cu 10 luni, insa oricine ar vedea-o nu ar zice ca are doi copii mici carora trebuie sa le acorde toata atentia. Cu toate ca a pierdut surplusul de kilograme acumulat in timpul sarcinii rapid, celulita si vergeturile inca ii dau batai de cap uneia dintre cele mai frumoase femei ale lumii.
Ocupandu-se intens de afaceri si luandu-si in serios rolul de business woman, Jessica a fost surpinsa de paparazzi intr-o ipostaza nu tocmai perfecta. Hotarata sa se ocupe de problemele afacerii ei, Jessica nu si-a dat seama ca poarta o fusta prea scurta, care ii lasa la vedere celulita de pe picioare.
Alba a lansat un proiect care are scopul de a-i informa pe tinerii parinti despre ingredientele si substantele chimice folosite in alimentele, scutecele si accesoriile pentru bebelusi.
In acelasi timp, afacerea ei s-ar putea extinde catre proaspetele mamici, in acest caz avand ocazia ea insasi sa testeze tratamente care sa o scape de celulita aparuta in timpul sarcinii.

Un comentariu:

  1. Exista momente in viata unei femei in care celulita isi face de cap.Important e sa reuseasca sa ascunda celulita printr-o vestimentatie adecvata!

    RăspundețiȘtergere